tilbake

Kontakt

59.91193532740811,10.736095100000057

Grafill
Rosenkrantz gate 21
0160 Oslo
Telefon: 22 12 82 00
grafill@grafill.no

Åpent mandag – fredag
kl. 09:00 – 16:00

Martin Biehl

Daglig leder

Martin har det daglige faglige og økonomiske ansvaret i Grafill. Han har en magister i Konstvetenskap fra Universitetet i Lund, og en Master of Business and Marketing fra BI/Handelshøyskolen i Oslo. Martin har arbeidet ved Kunstnernes Hus, Kunstindustrimuseet i Oslo, Nasjonalmuseet, Blomqvist Kunsthandel og ved Den Norske Opera & Ballett. Martin innehar flere styre- og tillittsverv i ulike institusjoner og foreninger.

martin@grafill.no
+47 900 47 677

Vigdis Skogli

Økonomi og administrasjonssjef

Vigdis er ansvarlig for Grafills regnskap og økonomi. Hun har også oppfølging og utvikling av bruker-/ medlemsdatabase som sitt ansvarsområde, samt drift og utleie av Grafills leilighet i Gimleveien. Vigdis har sin administrasjons- og økonomiutdannelse fra Pacific Lutheran University i USA. Hun har lang og variert arbeidserfaring fra drift av idrettsforeninger og idrettsanlegg. Hun har også jobbet med ansvar for regnskap, drift og økonomi i flere bedrifter. Vigdis har tidligere jobbet hos Torshov Bilrekvisita, Friskis&Svettis, Norges Bedriftsidrettsforbund, Riksanlegget for Tennis, Envac Norge og Nordstrand Idrettsforening.

vigdis@grafill.no
+ 47 415 85 960

Trude Mohn King

Advokat

Trude har ansvaret for Grafills juridiske rådgivningstjeneste, samt det generelle juridiske arbeidet i Grafill. Trude har juridisk embetseksamen, med opphavsrett som spesialfag, og har arbeidet som jurist både i det private og det offentlige.

Telefontid:
Mandag til fredag kl 09.00-16.00

trude@grafill.no
+47 406 13 962

Eva Boldermo Bergan

Informasjonsansvarlig

Eva er ansvarlig for Grafills nettsider og sosiale medier, og arbeider med øvrige kommunikasjons- og presseaktiviteter. Eva er utdannet sosiolog fra Universitetet i Oslo. Hun har flere års erfaring med informasjonsarbeid, og har tidligere arbeidet i Human-Etisk Forbund, Folkeuniversitetet og Norsk Tjenestemannslag.

eva@grafill.no
+47 997 04 302

Benedicte Ebbesen Paulsen

Prosjektansvarlig

Benedicte er prosjektansvarlig for Årets vakreste Bøker og Visueltkonkurransen. Hun arbeider også med ulike utstillings- og arrangementsaktiviteter i R21. Benedicte er utdannet grafisk designer fra Colorado Institute of Art. Hun har lang arbeidserfaring fra Scandinavian design Group, Enzo Finger design og Emery Vincent design i Australia, og har jobbet med merkevarebygging for kunder som Tine, DnBNor, Braathens, Statistisk sentralbyrå, Universitetet og Arcus.

benedicte@grafill.no
+47 982 57 701

Marianne Lind

Prosjektansvarlig

Marianne er prosjektansvarlig for Visuelt. Hun arbeider også med ulike utstillings- og arrangementsaktiviteter i R21. Marianne er utdannet illustratør og formgiver fra Falmouth College of Art i England. Hun har lang erfaring som prosjektleder fra flere større designbyråer, blant annet Bleed og Agendum, og har jobbet med kunder som Oslo Filharmonien, Nationaltheatret, NTNU, Norges forskningsråd, Norad og Sosial og helse-direktoratet.

marianne@grafill.no
+47 930 05 187

Cristina L. Fjell Engum

Prosjektansvarlig

Cristina er ansvarlig for ulike utstillinger og arrangementer i våre lokaler. Hun arbeider også med Visuelt og Årets vakreste Bøker. Cristina er utdannet grafisk designer med en Bachelor of Arts fra Southampton Solent University i England, og Norges Kreative Fagskole.

cristina@grafill.no
+47 452 21 286

Claire Dennington

Prosjektansvarlig

Claire er ansvarlig for Grafills kompetanseutviklingsprogram, oppfølging av NDI og videreutvikling av Grafills medlemsfordeler. Claire er utdannet service designer fra AHO. Hun har arbeidserfaring som grafisk designer og konseptutvikler fra Bik Bok, og har jobbet frilans innen merkevarebygging, copy og prosjektledelse. Claire har i tillegg erfaring med oppstart og drift av ulike gründerinitiativ.

claire@grafill.no
+47 980 10 336

GrafillRosenkrantz gate 21, 0160 Oslo22 12 82 00grafill@grafill.no

Abonner på nyhetsbrev