Your Friends og fremtiden


Etter 5 suksessfulle år som Your Friends har Henrik og Carl besluttet at tiden er inne for å gå nye veier og prøve seg på nye utfordringer på hver sin kant.

Yourfriends 400Px

- Etter mange tanker om videre utvikling, så er dette en avgjørelse vi dessverre er nødt til å ta. På grunn av forskjellige ambisjoner for videre drift og personlige prioriteringer, står vi ved et veiskille, hvor vi ønsker å gå våre egne veier og se etter nye utfordringer. Det er derfor med stort vemod vi nå vil legge ned driften av Your Friends fra Januar 2013. Vi vil selvfølgelig fullføre alle pågående prosjekter, og fase ut driften av kontoret på en best mulig måte for våre kunder. Avviklingen har skjedd uten dramatikk, og er basert på en gjensidig avgjørelse basert på våre ønsker for fremtiden.

- Vi vil gjerne takke alle våre fantastiske samarbeidspartnere som har vært med oss hele veien og bidratt til mange flotte utfordringer. Etter nesten 5 års drift har vi oppnådd mer enn vi hadde håpet da vi startet, og vi føler oss heldige som har fått jobbe med så mange flotte mennesker og prosjekter. Vi er stolte over det vi har fått til sammen og den oppmerksomheten vi har fått gjennom disse årene. Våre samarbeidspartnere er grunnen til at vi har vært heldige å bl.a vinne priser i ulike designkonkurranser, holde foredrag i inn- og utland, vært med på utstillinger og publikasjoner og fått hederlig omtale over hele verden. Vi håper med dette at vi har vært med å bidra på en positiv måte for faget vårt gjennom de siste års arbeid.

- Vi tar med oss erfaringen fra Your Friends videre og håper våre veier krysses en gang i fremtiden.