Patrick Tepfers skal lede nye Norsk design- og arkitektursenter


Patrick Tepfers (50) blir administrerende direktør for den nyfusjonerte stiftelsen Norsk design- og arkitektursenter. – Vi skal skape en slagkraftig organisasjon som fremmer innovasjon, effektivisering og verdiskaping i Norge, sier han.

Patrick Og Sigrun

– Ved å koble sammen de forskjellige kompetansemiljøene blir vi en sterkere og mer tydelig organisasjon. Vi skal bli en kraftigere aktør for departementet, nyttigere for kundene og en mer stimulerende og utviklende arbeidsplass for våre medarbeidere, understreker Tepfers.

Han har 20 års ledererfaring i kunnskapsbedrifter, og kommer fra stilling som administrerende direktør for PR-operatørene. Tepfers har også ledet Leo Burnetts nordiske virksomhet i nesten ti år, og har hatt fremtredende posisjoner i Virtual Garden, McCann, Asplan Viak og Hjellnes COWI. Han har mastergrader fra Handelshøyskolen BI og NTNU.

– Patrick Tepfers er en erfaren og trygg leder som passer perfekt til jobben. Sammen med styret og de ansatte skal han bygge en organisasjon som innfrir høye forventinger fra næringslivet og samfunnet for øvrig, sier styreleder Sigrun Vågeng.