OLLIE - Tron Meyer og MVM stiller ut sammen i Drammen


Fredag 6. mars vil Tron Meyer og Magnus Voll Mathiassen (MVM) åpne salgsutstillingen ‘OLLIE’ hvor de stiller ut helt nye arbeider. Det stilles ut malerier, skulpturer og tegninger.

Ollie 1857 2600

Meyer og Mathiassen deler kontor og jobber med kommersielle prosjekter for kunder, både nasjonalt og internasjonalt, fra Tollbugata 6 i Drammen. Her har de både kontor og visningsrom. Førstkommende helg (6.–8.mars) åpnes lokalene for første gang for allmenheten.

Maleriene, de keramiske skulpturene og storformats blekktegningene som vises fungerer for både Mathiassen og Meyer som en forlengelse av arbeidet de utfører innen design og arkitektur i sitt daglige virke.

Det er første gang for begge at de stiller ut mer omfattende arbeider i Drammen, og ikke minst sammen. I sitt store lokale på gateplan har de visningsrom og kontor spredd på ca. 140 kvm, så det er mye som vil fylles.

For Oslo-folk så er det bare 35 min med tog, og lokalet ligger bare et stenkast fra togstasjonen.

ÅPNING
Fredag 6. mars, kl.18.00 (til ca. 21.00)
ÅPENT
Lørdag-søndag, 7.-8. mars, 12.00-16.00
ADRESSE
Tollbugata 6, Drammen

Magnus Voll Mathiassen (f.1979), også kjent under navnet MVM, er illustratør, grafisk designer og art director. Mathiassen representeres av agenter i New York, Helsinki, Amsterdam, Paris og Oslo. Arbeider er stilt ut i alle verdenshjørner og inkluderer store kampanjer fra Adidas til Nike og albumkunst for verdensstjerner som Rihanna.

Magnus hadde i fjor utstillingen “Hybrido” hos Grafill, R21.

Mathiassen vil stille ut storformat blekktegninger.

www.themvm.com

-

Tron Meyer (f.1983), er utdannet med mastergrad i visuell kunst (Khio 2007), samt mastergrad i arkitektur (Aho 2012). Meyer utvikler i dag prosjekter innen både kunst- og arkitekturproduksjon.
Meyer er høyaktuell med spiraltrappen "Risa Meyer" som mottar stadig høy internasjonal oppmerksomhet og blir for tiden eksportert til New York, Glasgow og London.

Meyers arbeid kombinerer kunst- og arkitekturproduksjon. Utstillingen viser større malerier og keramiske skulpturer.

www.risameyer.no