tilbake

02. des 2016

— Nyhet, Illustrasjon, R21

Siste helg: Menneske og dyra av Katrin Berge (16.11-04.12)

I utstillingen “Menneske og dyra” har illustratør og kunstner Katrin Berge visualisert sine betraktninger rundt samspillet mellom mennesker og dyr gjennom detaljerte og nitide blyanttegninger.

Bakenforliggende for motivene ligger illustratørens tanker og filosofering rundt menneskets forhold til dyrene vi deler naturen med, dyr som i stor grad er prisgitt menneskenes motiver og handlinger. Katrin har i utstillingen lagt vekt på kontrasten mellom det vakre og behagelige på den ene siden og det mørke og urovekkende på den andre. Videre er dynamikken mellom det direkte og realistiske og det fabulerende og fantasifulle, helt sentral i Katrins illustrasjoner. Skogen fungerer som bakteppe for ulike scenarioer og har vært en stor inspirasjonskilde for illustratøren.

Katrin presenterer med utstillingen en egen symbiose som problematiserer og reiser sentrale spørsmål rundt hvordan vi forholder oss til alt det levende vi omgir oss med – til ettertanke og inspirasjon for refleksjon rundt vår egen eksistens og vår felles fremtid.

Det blir salg av trykk.

Utstillingen står til og med 4. desember.

Velkommen til utstillingsåpning
Onsdag 16. november, klokka 19.00

Åpningstider
man-fre 9-17
torsdag 9-19
lør-søn 12-16

Adresse
Grafill R21
Rosenkrantz gate 21, Oslo

Arrangementet og besøkende vil kunne bli fotografert, og bildene legges ut på Grafills nettsider og på sosiale medier.

Utstillingsåpning

  • Foto: Christian Melstrøm
Relatert innhold
Se alt back to top

GrafillRosenkrantz gate 21, 0160 Oslo22 12 82 00grafill@grafill.no

Abonner på nyhetsbrev