Lab3 med adventskalender


Studentbyrået Lab3 er et tredje år med praksis for noen utvalgte studenter fra fagskoleutdanningen grafisk design, ved Norges Kreative Høyskole. Nå har de laget en adventskalender fylt med grafisk design assistanse. I jakten på jobb lanserer de nå en tjuefiredager-stand-by assistanse, der designerne ser en mulighet til å vise seg frem for potensielle arbeidsgivere.

-Vi synes det å gi bort tjenester er de beste julegavene, og ser derfor på dette som en gylden mulighet. Nå håper vi bare byråene tar sjansen på å ringe oss. For vi vet vi er gode nok til at vi ikke skaper mer kaos, slik mange kanskje tror om nyutdannede spirer. Vårt ønske er å komme i kontakt med så mange som mulig, og vi er sikre på at vi skal finne en blant oss som alltid vil kunne klare å løse oppgaven. Vi kan stille opp på kort varsel når et design– eller reklamebyrå  (lokalisert på Østlandet) søker assistanse. Vi løser det praktisk ved at dere ringer/sender oss en mail, med ønsket dag og oppgave, så finner vi den av oss som passer best til oppgaven. Alle luker blir dokumentert på sosiale medier, og vi legger det til vår prosessbok på lab3.no, uttaler Jannicke Østlie.

For mer informasjon, kontakt jannicke@lab3.no på 952 52 565.

Om Lab3
Lab3 er ett år med inspirasjon, trygghet og nettverksbygging for å gjøre overgangen til arbeidslivet mykere. Lab3 er en tilrettelagt profesjonell hverdag for studentene i sitt møte med arbeidslivet. Lab3 ønsker å vise frem NKH sine talentfulle avgangsstudenter til bransjen. Studenter som ønsker å knytte bånd til næringslivet, vil få et nettverk å bygge videre på når praksisåret er gjennomført. Lab3 samler noen meget dedikerte studenter inn i en mindre gruppe og jobber teambasert og tverrfaglig. På den måten kan studentene vise seg fram gjennom å jobbe som en selvstendig enhet. Lab3 ønsker å knytte bånd til bransjen, slik at byråene ser til oss når de rekrutterer.