tilbake

17. – 20. sep 2017

Kursiv skrift workshop med Ivan Castro på Kulturhuset (17.-20.09)

— Design

Kulturhuset i Oslo arrangerer woekshop med Ivan Castro. Han har jobbet med kalligrafi og skriftdesign i over 15 år, å har ikke bare stålkontroll på alt av skrivestiler, men er i tillegg en god lærer med 10 års lærererfaring bak seg. Han kommer til Oslo i september for å holde et kurs i Italic skrit. Denne skrivestilen kan sies å være alle skrivestilers store mor! Kan du Italic skrift vil du ha et godt grunnlag for å mestre de fleste klassiske skrifttyper, samt de ekspressive. Da de alle er mer eller mindre basert på Italic skrift sine former og strukturer.

Han beskriver selv kursets oppbygging slik:
På denne 16 timer lange workshopen vil vi gjøre en praktisk introduksjon til kalligrafi gjennom italic skrift. Vi ser på stilens opprinnelse i renessansen og hvordan den har lagt grunnlaget for dagens kursiv typografi og skrift. Vi starter med de grunnleggende formene, før vi til slutt skal vi eksperimentere med ekspressive verktøy og materialer for et mer moderne utseende.

Kurset blir holdt på Kulturhuset i Oslo.
Datoene er: 17-20 september.
Klokken: 15.00-19.00.
varighet: 16 timer totalt.
Pris: 2500, basemateriell inkludert, samt kaffe og te.
Meld deg på via vår epost: holynibs@gmail.com

Se mer på: http://www.ivancastro.es/
Sjekk gjerne ut boka hans også ! "The ABC of custom lettering" https://www.bokkilden.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=12294102

Håper vi sees på kulturhuset! Hilsen Kristin, Natxo og Ivan Castro

Relatert innhold
Se alt back to top

GrafillRosenkrantz gate 21, 0160 Oslo22 12 82 00grafill@grafill.no

Abonner på nyhetsbrev